Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji

Naslovna
Programi
Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji

Osnovne informacije

Broj sati
10
Broj predavača
2
Cijena
167,00
Kategorija
Komunikacijske vještine
Informacije
Polaznici
Plan edukacije
Voditelji programa
Što dobivam?
Razdoblje izvođenja

Program cjeloživotnog učenja „Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji“ posvećen je usavršavanju uvjerljivog i samopouzdanog javnog govora, naglašavajući njegovu ključnu ulogu koju igra u liderstvu, suradnji i uspostavljanju vjerodostojnosti. Sudionici mogu očekivati unapređenje sposobnosti prenošenja ideja, angažiranja publike i inspiriranja povjerenja u poslovnim situacijama poput prezentacija, sastanaka i interakcije s klijentima. Ovaj program je osmišljen kako bi polaznicima pružio temeljne alate, tehnike i samopouzdanje potrebne za izazivanje dojma, inspiriranja publike i ostavljanja snažnog utiska na publiku.

Cilj programa „Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji“ je omogućiti usavršavanje vještina javnog govora koje će polaznicima biti potrebne za snalaženje u kompleksnostima korporativnog okruženja, poticanje komunikacije i razvoj kontakata te doprinos uspjehu u profesionalnom napredovanju tako što će polaznicima ponuditi alate za pripremu, organizaciju i izvođenje učinkovitih javnih govora i savladavanje straha od javnog nastupa.

Programu cjeloživotnog učenja „Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji“ mogu pristupati kandidati koji žele steći nova ili unaprijediti postojeća znanja uz uvjet minimalno završenog četverogodišnjeg srednjoškolskog programa.

Program je namijenjen svima koji žele prebroditi strah od nastupa, unaprijediti svoje vještine i biti uvjerljivi u poslovnoj komunikaciji. Ovaj je program, idealan za poslovne ljude i članove timova koji redovito prezentiraju proizvode/usluge, sudjeluju na sastancima i upravljaju radnim procesima u timovima; za studente i nastavnike koji žele poboljšati svoje sposobnosti predavanja i prezentiranja (istraživačkih) radova; za profesionalce u javnom sektoru koji često komuniciraju s medijima ili javnostima te za osobe koje se bave umjetnošću ili zabavom i žele se osjećati sigurnije na pozornici.

Program cjeloživotnog učenja „Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji“ sastoji se od dvije obvezne cjeline (Priprema za javni govor i Izvedba javnog govora) koji se izvode u obliku interaktivne nastave i praktične zadatke, u ukupnom trajanju 10 sati.

OBVEZNI PREDMETI
r.br.
Naziv nastavne cjeline
Nastavnici i suradnici
Teme u okviru nastavne cjeline
Broj sati
1.
Priprema za javni govor

• Kako sadržaj i izvedbu prilagoditi slušateljima
• Organizacija i priprema javnog govora
• Kako savladati strah od javnog govora

4
2.
Izvedba javnog govora

• Kako se predstaviti
• Kako zadržati pozornost slušatelja
• Kako biti uvjerljiv
• Kako vizualno komunicirati
• Kako odgovarati na pitanja publike
• Praktična izvedba javnog govora polaznika

6
IZBORNI PREDMETI
r.br.
Naziv nastavne cjeline
Nastavnici i suradnici
Teme u okviru nastavne cjeline
Broj sati

Voditeljica programa cjeloživotnog učenja
Izv. prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König
e-mail: ljerka.konig@efos.hr
Tel: ++385 (0)31 224 494
Mob: ++385 (0)91 22 44 058

Završetkom Programa stječe se potvrda o završenom programu cjeloživotnog učenja „Umijeće javnog govora u poslovnoj komunikaciji“.

Program se najčešće održava u razdoblju od rujna do lipnja.

Program se izvodi u poslijepodnevnim satima, krajem tjedna i subotom u prijepodnevnim terminima, kako bi bili prilagođeni radnom rasporedu polaznika.

Detaljan raspored za svaki program će biti dostavljen polaznicima prije početka nastave. O točnom datumu početka izvođenja programa i rasporedu predavanja polaznici će biti informirani nakon isteka roka za prijavu a prije upisa na program.

Informaciju o planiranom razdoblju izvođenja nastave možete dobiti upitom na adresu cjelozivotno.ucenje@efos.hr.

Prijavi se


poveznica za prijavu
crosschevron-rightmenu-circle