Ivan Papić, univ. spec. oec.

Naslovna
Predavači
Ivan Papić, univ. spec. oec.

Ivan Papić, univ. spec. oec.

Programi

Ivan Papić, voditelj je projektnih aktivnosti u Centru za poduzetništvo – za razvoj i promoviranje poduzetničkog ponašanja. Tijekom svog rada, sudjelovao je u pripremi, pisanju i provedbi projekata za različite klijente, uključujući ministarstva, lokalne uprave, znanstveno-istraživačke i obrazovne institucije te posebice za poduzetnike, financirane sredstvima Europske unije. Ima bogato iskustvo u znanstvenim međunarodnim projektima fokusiranim na razvoj poduzetništva. Poseban afinitet se ogleda u znanstvenim međunarodnim projektima fokusiranim na razvoj poduzetništva.

Ima značajno iskustvo u pregovorima s nacionalnim i međunarodnim klijentima i partnerima s ciljem razvoja programa i strategija usmjerenih na jačanje poduzetničkog okruženja, poticanje inovacija i suradnju s poduzetničkim potpornim institucijama.

Pored radnog iskustva, Ivan je magistar ekonomije, a studij je završio na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, specijalizirajući se za poduzetnički menadžment i poduzetništvo. Posjeduje certifikat za stručnjaka za javnu nabavu, izdan od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, te certifikat za EU voditelja projekta. Ivan tečno govori engleski jezik i ima napredne digitalne vještine, uključujući korištenje alata za grafičku obradu Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Od 2019. godine, Ivan aktivno mentorira i savjetuje poduzetnike, posebno u području poslovnog upravljanja, pravnih aspekata poslovanja, razvoja održivih poslovnih modela, te marketinških strategija. Usko područje interesa su poslovni modeli i poduzetnički marketing. Redovito održava radionice, seminare i predavanja na teme poput pokretanja poslovanja, razvoja poslovnih modela, digitalnog marketinga, financijske pismenosti, te financiranja poslovanja i alternativnih izvora financiranja.

Ostali predavači

crosschevron-rightmenu-circle